T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu

"My Hometown" eTwinning Projesi

İngilizceye olan ilgiyi arttırmayı hedefleyen 

"My Hometown" eTwinning projesi son aşamaya geldi. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep Taş ve 6/F yabancı dil sınıfı  öğrencileri ve başka okulların katılımıyla yürütülen proje son aşamasına geldi.

Türkiye'den, içinde ,okulumuz Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu ve  6 okulla beraber yürütülen projede öğrencilerin farklı kazanımlar elde etmesinin amaçlandığı belirtildi. 

Projeyle ilgili bilgiler veren okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep Taş, çalışmaların ülkemizin çeşitli şehirlerini tanıma ve tanıtmayla ilgili olduğunu ifade ederek; "Her aya farklı bir temamız mevcut. Yaşadığımız şehrin mutfak kültürü, konaklama ve hava durumu, gelenek ve görenekleri, gezilip görülecek yerlerini tanıtan öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek, dile maruz kalmalarını sağlamak ve öğrencilerimizin İngilizce dersine olan ilgilerini artırmak hedeflenmiştir. İstanbul, Trabzon, Van, Konya ve Osmaniye'den Mücahit Soydemir İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Eminler İmam Hatip Ortaokulu İngilizce koordinatör öğretmenlerinin de  katılımıyla yürüttüğümüz projemizde son aşamamıza geldik" dedi.

İngilizce Öğretmeni Zeynep Taş  Şubat ayında başlayan projenin Mayıs ayında sona ereceği kaydetti.

25-04-202225-04-202225-04-202225-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.04.2022 - Güncelleme: 25.04.2022 09:16 - Görüntülenme: 251
  Beğen | 7  kişi beğendi